Dansactiviteiten

Dansaanbod


Do you want to move? 

Dan ben je bij More MoveZ op de goede plek. More MoveZ biedt danslessen voor alle leeftijden en op elk niveau. Onze lessen zijn uitdagend en verrassend. Bij More MoveZ werk je tijdens de lessen aan een goede techniek, maar ook aan presenteren en op het podium staan. More MoveZ staat voor kwaliteit binnen een veilige en leuke sfeer.

Wij bieden de volgende danslessen aan:
Kinderdans
Klassiek
Modern
Jazz

Do you want more?
Voor getalenteerde dansers bieden wij een talententraject aan. Deze sluit aan op de eisen van een MBO en HBO vakopleiding Dans. 
Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Dansateliers

Do you want more movez?

Wil je naast je vaste lessen wat anders of nieuws uitproberen of wil jij je (nog) niet binden aan een vaste les, dan heeft More Movez voor jou haar dansateliers. Binnen de dansateliers worden er workshops en korte cursussen aangeboden die voor iedereen toegankelijk zijn. 

Welke workshops en cursussen aangeboden worden volgen nog.

Danswerkplaats

Do you want to move on stage?

Binnen de danswerkplaats van MoreMoveZ bieden wij ,getalenteerde dansers die naast hun techniek lessen graag meer podiumervaring op willen doen, projecten waar ze met verschillende choreografen mogen werken. Op dit moment hebben we de demonstratiegroep CaDanZ in huis. Zij verzorgen o.a. verschillende presentaties en choreografie├źn in samenwerking met het Muzecollectief en Johannette Zomer. Verder hebben we het voornemen om met CaDanZ komend seizoen ook met danswedstrijden mee te doen.

Om bij CaDanZ te mogen dansen moet je eerst auditie doen. Je kan je opgeven als je 12 jaar of ouder bent. Daarnaast verwachten we wel dat je naast deze les nog en techniekles volgt. Dat mag natuurlijk bij MoreMoveZ, maar dat hoeft niet. 

Auditie vindt plaats op donderdag 17 oktober 2019 van 18.30-20.00 uur in de dansstudio van Muzehof, Centrum voor de Kunsten. Toegang: Gratis.

Ben jij een echt podiumbeest en wil je meedoen aan wedstrijden, dansclips maken en heel veel optreden? Kom dan audities dan voor CaDanZ! Je kan je opgeven via info@moremovez.com.

Dansprojecten

Do you want to move more in school?

In samenwerking met de cultuurcoaches van de Muzehof biedt More MoveZ verschillende soorten dansprojecten voor het Primaire en Voortgezet onderwijs aan.

Voor dansprojecten op maat kunt u contact opnemen met ons. Wij denken graag mee!